Illustratorprintversie

*This course is completely in Dutch*
Houd je van schetsen en illustreren en wil je dit naar een hoger niveau tillen? Wil je digitaal aan de slag met het programma Adobe Illustrator? Illustrator is hét programma om je creatieve ideeën van tekenpapier te vertalen naar digitale illustraties. Met Illustrator maak je logo’s, huisstijlen, posters en nog veel meer!
 
Wat doe je?
Je leert stap voor stap de werkruimte van het programma Illustrator kennen. Je ontwerpt simpele en complexere illustraties en je leert werken met verschillende vormen en stijlen van illustratie, kleurgebruik en typografie. In een eigen project werk je toe naar een eindproduct.
 
Ingangsniveau
Deze cursus is voor beginners. Iedereen die kan werken met een Apple computer is welkom. Het is vooral belangrijk dat je affiniteit met illustreren hebt.
 
Bijzonderheden
Deze cursus is BYOD: Bring Your Own Device. Je neemt dus je eigen laptop mee. Zorg ervoor dat je voor het begin van de cursus het programma Illustrator op je laptop hebt staan. Je kunt daarvoor een licentie aan te schaffen via Surfspot of bij Adobe, of je kunt de testversie van 7 dagen downloaden. Zorg er dan voor dat je daar gedurende de hele cursus gebruik van kunt maken.

Presentatie
Iedere week eindigt met presentaties op vrijdagavond om 19 uur waar alle cursussen iets laten zien. Op maandagavond en woensdagmiddag is er een randprogramma.
toon alletoon alleen beschikbare cursussen cursussen

zomer 2018

SCHRIJF JE IN**
start duur tijd
ma 16-07-2018 5 dagen 10:30-17:00
docent prijs* cursusnummer
Janneke Meijer 150/225/299 317904
* Prijs voor: voltijd studenten/werknemers en afgestudeerden UvA of HvA/overigen.
» meer informatie