Muziekstudioprintversie

*This course is completely in Dutch*
Wanneer je zelf geen instrument bespeelt, kan muziek als een onbegrijpelijke geheimtaal zijn, die je als buitenstaander nooit kunt begrijpen. Deze week opent die wereld zich voor je.
 
Wat doe je?
Je leert over notenschrift, hoe akkoorden in elkaar zitten, je gaat ritmes trommelen en herkennen, je oefent je stem en je gaat ook zelf eenvoudige muziekstukken componeren.
Alles met je eigen lijf en met pen en papier in de aanslag. Ook leer je goed luisteren naar akoestische muziek: stijlen herkennen, vormen herkennen en hoe de instrumenten van elkaar verschillen. Je besteedt deze week dus zowel aandacht aan de theorie als de praktijk van de muziek, een aanrader voor de absolute beginner die het naadje van de kous wil weten. 
 
Ingangsniveau
Iedereen is welkom
 
Bijzonderheden
Als de groep ervoor open staat kunnen we samen een klassiek concert in de serie Robeco- zomerconcerten in het Concertgebouw bezoeken.

Presentatie
Iedere week eindigt met presentaties op vrijdagavond om 19 uur waar alle cursussen iets laten zien. Op maandagavond en woensdagmiddag is er een randprogramma.
 
toon alletoon alleen beschikbare cursussen cursussen

zomer 2018

SCHRIJF JE IN**
start duur tijd
ma 23-07-2018 5 dagen 10:30-17:00
docent prijs* cursusnummer
Kees Arntzen 150/225/299 217906
* Prijs voor: voltijd studenten/werknemers en afgestudeerden UvA of HvA/overigen.
» meer informatie