Zangwerkplaatsprintversie

*This course is completely in Dutch*
De stem is een instrument dat we allemaal bij ons dragen. Het is expressief en persoonlijk. Maar je stem alleen is niet voldoende om te zingen. Daar heb je ook je lichaam voor nodig, en je emoties en focus. Wanneer je samen zingt komt er nog meer energie vrij, en kun je spelenderwijs je stem leren kennen.
 
Wat doe je?
Iedere dag begin je met een warming-up om je stem los te maken. Je leert over de techniek, zoals ademsteun, resonantie, plaatsing, ontspanning en gevoel van vrijheid. Ook werk je aan tekstoverdracht, meerstemmig zingen en podiumpresentatie. Aan het eind van de cursus durf je veel meer en ben je vertrouwder met je eigen stem en met samenzang.
 
Hoe de week er precies uit gaat zien is afhankelijk van de benadering van de docent die de week geeft. De CREA zangdocenten werken met repertoire dat aansluit bij hun eigen expertise.
Renee is een singer-songwriter die pop combineert met kleinkunst en chanson. In haar lessen ligt haar focus op zangtechniek, interpretatie en podiumpresentatie. Nicoline focust zich tijdens het zingen op het hele lichaam. Ze zingt vooral veel jazz en wereldmuziek.
 
Ingangsniveau
Iedereen is welkom.
 
Presentatie
Iedere week eindigt met presentaties op vrijdagavond om 19 uur waar alle cursussen iets laten zien. Op maandagavond en woensdagmiddag is er een randprogramma.
toon alletoon alleen beschikbare cursussen cursussen

zomer 2018

SCHRIJF JE IN**
start duur tijd
ma 09-07-2018 5 dagen 10:30-17:00
docent prijs* cursusnummer
Renee van Bavel 150/225/299 217902
SCHRIJF JE IN**
start duur tijd
ma 06-08-2018 5 dagen 10:30-17:00
docent prijs* cursusnummer
Jolien Grunberg 150/225/299 217912
* Prijs voor: voltijd studenten/werknemers en afgestudeerden UvA of HvA/overigen.
» meer informatie