Boetseren naar de waarnemingprintversie

Een week úit je hoofd en ín de klei. Door onbevangen te observeren verdwijnen vooringenomen ideeën over hoe iets eruit ziet: je ogen en handen doen het werk.

Wat doe je?
Je maakt stillevens en werkt om te oefenen aan verschillende kleine beelden naar model. Ook gaan we naar Artis om dieren te boetseren. Het klapstuk van de week is een groot beeld naar model waar je meerdere dagen aan werkt. Aan het einde van de week stellen we de gemaakte beelden tentoon.

Ingangsniveau

Iedereen is welkom.

Bijzonderheden

CREA betaalt de helft van de entreegelden, houd dus rekening met een eigen bijdrage.

Presentatie

Iedere zomerweek eindigt met een gezamenlijke presentatieavond op vrijdag, waar alle cursisten, acteurs, muzikanten, schrijvers en beeldend kunstenaars, aan meedoen. In eerste instantie voor de andere zomercursisten, en mocht er plek zijn, dan kan ook publiek van buiten worden uitgenodigd. Houd deze avond dus vrij! We beginnen om 19.00 uur.

Randprogramma

Op maandagavond kan je blijven eten en op woensdagmiddag kun je diverse korte workshops doen om andere disciplines te proberen. Deze activiteiten zijn niet verplicht. Kijk voor meer informatie in de linkerkolom onder het cursusaanbod van de zomercursussen.