Theatersportprintversie

Iedereen kan improviseren, het enige wat je tegenhoudt zijn je blokkades. En daar ruimen we in vijf dagen een flink aantal van op.

Wat doe je?

In deze cursus ga je veel doen: actief en energiek aan de slag met improvisatie, met als uitgangspunt de methode van Keith Johnstone. Je leert technieken zoals ja-zeggen, je impuls volgen, samenspelen, risico''s nemen, de ander laten schitteren, expressie en fysiek spel. Je speelt scènes en games, waarvan er een aantal op vrijdagavond gepresenteerd worden.

Ingangsniveau

Iedereen is welkom.

Bijzonderheden

Geen.

Presentatie

Iedere zomerweek eindigt met een gezamenlijke presentatieavond op vrijdag, waar alle cursisten, acteurs, muzikanten, schrijvers en beeldend kunstenaars, aan meedoen. In eerste instantie voor de andere zomercursisten, en mocht er plek zijn, dan kan ook publiek van buiten worden uitgenodigd. Houd deze avond dus vrij! We beginnen om 19.00 uur.

Randprogramma

Op maandagavond kan je blijven eten en op woensdagmiddag kun je diverse korte workshops doen om andere disciplines te proberen. Deze activiteiten zijn niet verplicht. Kijk voor meer informatie in de linkerkolom onder het cursusaanbod van de zomercursussen.