Solozang gevorderdenprintversie

Deze week is voor mensen die al meer ervaring hebben met solozang. Je experimenteert met je eigen repertoire en je performance. Hoe maak je een lied persoonlijk? Waar ligt je kracht in het zingen op het podium: in de tekst, in je stem, of in je houding en je blik?

Wat doe je?
Je werkt aan alles wat belangrijk is bij optreden voor publiek: houding, zangtechniek, tekstoverdracht en microfoontechniek.

Je werkt elke dag eerst samen in kleine groepjes en daarna in masterclass setting waarbij je één voor één persoonlijk begeleid wordt bij het zingen van je lied. Je leert niet alleen van je eigen zangmoment, maar ook van het kijken naar je medecursisten.

Ingangsniveau
Uitsluitend voor gevorderde zanger(es)s(en). Stuur bij twijfel een mail naar zomer@crea.uva.nl.

Bijzonderheden
Stuur uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursus een link naar je lied op Youtube en de bladmuziek op naar zomer@crea.uva.nl

Presentatie
Iedere zomerweek eindigt met een gezamenlijke presentatieavond op vrijdag, waar alle cursisten, acteurs, muzikanten, schrijvers en beeldend kunstenaars, aan meedoen. In eerste instantie voor de andere zomercursisten, en mocht er plek zijn, dan kan ook publiek van buiten worden uitgenodigd. Houd deze avond dus vrij! We beginnen om 19.00 uur.

Randprogramma
Op maandagavond kan je blijven eten en op woensdagmiddag kun je diverse korte workshops doen om andere disciplines te proberen. Deze activiteiten zijn niet verplicht. Kijk voor meer informatie in de linkerkolom onder het cursusaanbod van de zomercursussen.