Enactusprintversie

Enactus staat voor Entrepreneurial Action by Us.

Enactus is een internationale non-profit organisatie waarbinnen studenten en leiders uit het bedrijfsleven zich samen inzetten voor een socialere en duurzame wereld. Verspreid over de hele wereld zetten studenten ondernemingen op, ondersteund door een wereldwijd partnernetwerk. Ieder team bestaat uit studenten die in kleinere groepen samenwerken om een specifieke doelgroep te helpen.

De invloed van Enactus reikt veel verder dan de campus van de Universiteit van Amsterdam. Naast Enactus UvA zijn er in Nederland nog 16 andere teams actief. Op nationaal niveau organiseert Enactus gedurende het jaar verschillende activiteiten voor leden van deze teams. De activiteiten zijn gericht op het samenbrengen van alle leden uit verschillende steden en het bijbrengen van vaardigheden die van pas komen bij het opzetten en laten groeien van ondernemingen.

Daarnaast organiseert Enactus jaarlijks de Nationale Competitie. Tijdens dit evenement presenteren de teams hun ondernemingen waar ze het hele jaar aan gewerkt hebben. Het team dat het beste heeft gepresteerd gedurende het jaar én zich het beste weet te presenteren aan de jury, mag Nederland tijdens de World Cup vertegenwoordigen.

Op dit moment hebben wij de volgende lopende projecten: Coffee Career, Mevrouw Cous, Onder de Pannen!, Homies, College Green Courts en Ouwe Taart en zij wij bezig met een nieuw projectteam!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, actieve, enthousiaste leden en leuke, innovatieve (project)ideeën! Bekijk onze website http://enactus-uva.nl en meld je aan.
[13-09-16] logoenactus.jpg