Studentenvereniging Liberprintversie

Wat is Liber…? Liber is ondefinieerbaar, maar ach, we gaan het toch proberen:
Liber is een kleine, doch fijne studentenvereniging met ongeveer 97 leden van uiteenlopende pluimage. Liber staat voor vrijheid en vooral lekker jezelf kunnen zijn. Liber is geen vereniging met ontgroening, verplichte borrelavonden, kledingvoorschriften, hiërarchieën, of andere ongein.
We zijn vereniging waar plek is voor hen die in de andere verenigingen geen heil vonden. Doelloos en gekweld door wanhoop dwaalden ze Amsterdam rond. Maar hun leven veranderde voor altijd toen Liber ineens hun levenspad op kwam wandelen.

Zoals [anoniempje] het verwoordt:
“vroeger was mijn leven heel fijn, maar elke donderdagavond besloop me toch het gevoel dat ik iets miste, en ik snapte niet wat het was. Er miste kleur en vorm in mijn leven, de kleur van twistervakjes en de vorm van sjoelstenen… Totdat ik Liber ontdekte! Eindelijk was mijn leven compleet!”

Liber is ontspanning naast het studeren, gezellig babbelen en borrelen op de donderdagavond, waar de gesprekken variëren van diepzinnige analyses van elkaar tot vragen over welk voer je eigenlijk moet geven aan je Tibetaanse Hamstervis.

Maar het is niet alleen borrelen wat de Libertijnse klok slaat, oooh nee! Ieder kan zijn eigen ding organiseren. Zo werkt de Libertijn zich jaarlijks door een rij van verschillende reuze interessante, leuke, saaie, leerzame, schokkende, wulpse, politiek (in)correcte, gezellige, muzikale, alcohol-, niet-alcoholgerelateerde en onzinnige activiteiten.

Zie: http://www.svliber.nl/