StudentenTVprintversie

StudentenTV is een Amsterdamse studentenvereniging die televisie voor en door Amsterdamse studenten maakt. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende media. Ons doel is tweezijdig: naast dat we onze medestudenten willen informeren, amuseren of ontroeren is StudentenTV ook een proeftuin voor enthousiaste film- en televisieminnende studenten die zo hun eerste stappen zetten in een carriere in de televisie of film. StudentenTV is in de loop der jaren uitgegroeid tot een springplank tot de professionele film- en televisiewereld.

Wij geven onze redacteuren veel creatieve vrijheid om hun eigen ideeën te bedenken en ten uitvoer te brengen. Documentaires, reportages, speelfilmpjes, sketches en shows, alles passeert bij StudentenTV de revue. Om dit alles te verwezenlijken stellen wij de beste camera's en audioapparatuur voor onze redacteuren beschikbaar en hebben we drie montagesets.

StudentenTV is opgericht in 1983 als project van de studie Politicologie van de Universiteit van Amsterdam en is daarmee het oudste platform voor studententelevisie van Nederland.

Daarnaast maken we ook filmpjes in opdracht voor derden. Dit kunnen commercials, reportages of virals zijn. Studenten TV is altijd op zoek naar enthousiaste en ambitieuze studenten om ons team te komen versterken.
Voel je je na al dit tekst-geweld aangesproken en wil je misschien wel lid worden? Dat kan altijd!
Je kan mailen naar info@studenten-tv.nl of stuur ons een berichtje op facebook: facebook.nl/studententv.

We vergaderen elke woensdag in CREA en doen daarna vaak nog een biertje in Kriterion of het CREA café.

Zie: www.studenten-tv.nl
[10-04-18] bewonersstudententvlogo512x512.jpg