Studenten Toneelvereniging Amsterdamprintversie

Studenten Toneelvereniging Amsterdam, opgericht in 2003, is een studentenvereniging voor iedere student die zijn liefde voor toneel en de gezelligheid van een vereniging wil combineren. Een combinatie die STA! uniek maakt onder studentenverenigingen in Amsterdam en de rest van Nederland.

Met zo'n 250 leden is STA! de grootste studenten toneelvereniging van Nederland. Onder leiding van zorgvuldig geselecteerde regisseurs zetten we samen met veel medestudenten knallende voorstellingen neer.

We zoeken daarbij de grenzen op van de podiumkunsten door muziek, dans en beeld te integreren in verschillende vormen van theater. Met trots brengen wij ieder jaar zo'n veertien voorstellingen op de planken in verschillende theaters in Amsterdam. Zo hebben we al in de Stadschouwburg, het Rozentheater en het Compagnietheater gespeeld.

Door een grote diversiteit aan voorstellingen, zit er altijd wat voor jou bij: drama, muziektheater of musical. Groepen bestaan uit allerlei soorten niveau's, zo kan iedereen wat van elkaar leren. STA! heeft ook samenwerkingen met instanties als Toneelgroep Amsterdam en TheaterTotaal. Daarnaast bieden wij onze leden geregeld workshops, theater gerelateerde en verenigingsactiviteiten.

Geïnteresseerd? Kom kijken naar de voorstellingen van STA! en bezoek onze website: http://www.sta-toneel.nl/
[04-12-17] stalogo_def_groen_zwart_transparant.jpg