SIB-Amsterdamprintversie

SIB is dé internationaal georiënteerde studentenvereniging van Amsterdam. Bij SIB krijg je kans om allerlei instanties en organisaties te bezoeken. Denk hierbij aan ambassades, ministeries en NGO's. Daarnaast organiseren we ook regelmatig lezingen met actuele en uiteenlopende politici, beleidsmakers en experts.

Als studentenvereniging combineren we deze inhoudelijke verdieping uiteraard met gezelligheid. Zo hebben we elke week een borrel, regelmatig feesten en gaan we de hele wereld over met onze reizen.

Je hebt bij SIB geen verplichtingen, en je kan zelf bepalen hoe actief je wilt zijn. Zo kun je meehelpen met het organiseren van onze activiteiten door plaats te nemen in een commissie, of mensen met dezelfde interesse ontmoeten in één van onze genootschappen.

Als je op de hoogte gehouden wilt worden van onze activiteiten of een concreter beeld daarvan wilt krijgen, geef je dan op voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan wekelijks een overzicht van wat we die week organiseren. Uiteraard kun je je ook gemakkelijk weer uitschrijven voor de nieuwsbrief. Het leukst is natuurlijk om gewoon lid te worden!

Zie: http://www.sibamsterdam.nl/
[25-06-14] siblogonieuw.jpg