DERMprintversie

D.E.R.M. is de grootste funsportvereniging van Nederland en de in ledental vier na grootste studentenvereniging van Amsterdam. Daarnaast is D.E.R.M. de snelst groeiende studentenvereniging van Amsterdam.

De leden, studenten aan de UvA, VU en enkele hogescholen van Amsterdam, kenmerken zich door hun passie voor diverse funsporten, zoals windsurfen, golfsurfen, kitesurfen, snowboarden en skiën. Die passie, gecombineerd met het sociale en open karakter van onze leden, maakt D.E.R.M. tot een inspirerende groep mensen wier levensstijl ook velen buiten de vereniging aanspreekt.

Het is niet voor niets dat D.E.R.M., in tegenstelling tot vele andere verenigingen, jaar in jaar uit geen enkel probleem heeft om voldoende nieuwe leden aan te trekken. In 2010 heeft de vereniging zelfs de helft van alle aanmeldingen moeten afwijzen (dit gebeurt door middel van volstrekt willekeurig loten) om te voorkomen dat wij sneller zouden groeien dan wat onze organisatie aan kan!

D.E.R.M. wil het voor haar leden zo gemakkelijk mogelijk maken om funsporten te beoefenen in en rondom Amsterdam. Hiertoe stellen wij onze leden op diverse locaties gratis surfmateriaal ter beschikking. Tevens organiseren wij vakanties en trips. En verder zijn er het hele jaar door allerlei interne én externe activiteiten, wedstrijden en evenementen.

Zie: http://www.derm.nl/