CREA Prikbord

STUDIEBEGELEIDERS & BIJLESDOCENTEN GEZOCHT

11-08-17 | enjoy! learning | amstelveenBen je op zoek naar een leuke en gevarieerde bijbaan op niveau? Bij huiswerkinstituut Enjoy! Learning in Amstelveen zijn we per direct op zoek naar STUDIEBEGELEIDERS en BIJLESDOCENTEN om ons team te komen versterken!

Meer informatie en solliciteren: https://www.talentee.nl/vacancies/o0ADnbWrDien je filmplan in voor MADE IN AMSTERDAM!

09-08-17 | cinecrowd | amsterdamExperimenteel filmplan? Dien je plan voor 1 september in voor MADE IN AMSTERDAM en maak kans op een bijdrage van €4000,- aan je crowdfund campagne.

Het Made in Amsterdam label is bedoeld voor Amsterdamse filmmakers. Genre en lengte voor de filmplannen zijn vrij.

Onder 'experimenteel' verstaan we: films die voor de maker een vernieuwend element hebben, bijvoorbeeld een filmtaal en/of manier van maken die buiten de 'comfort zone' ligt van het eerdere werk van de maker. Info @bit.ly/2uoN4Bandje gezocht

15-07-17 | emma | haarlemHoi! Mijn naam is Emma, 20 jaar, zangeres/songwriter, en ik wil een bandje oprichten. Ik ben op zoek naar een gitarist, drummer en een bassist. Iemand die eventueel ook een oefenruimte tot beschikking heeft: graag! In eerste instantie covers, eigen repertoire ook leuk.

Combi van bekende nummers, oud en nieuw, en wat onbekende pareltjes. Richting pop/rock kant, soms met een stevig of mysterieus randje.

Interesse? Mail mij!Openluchtbioscoop Fantasia!

13-07-17 | vera van gerwenHet is één van de klassiekers van Disney. De film staat bekend om de animatiebeelden en de mooie klassieke muziek. Volgens Walt Disney is het zelfs geen film, maar een getekend concert. Het tijdloze meesterwerk ‘Fantasia!’ zie je 15 september om 20.00 uur op een groot scherm op het Amstelveld. Deze avond opent het eerste jubileum van festival Klassiek op het Amstelveld en is gratis toegankelijk.

Meer informatie op www.klassieophetamstelveld.nlUnseen 2017: Call for Volunteers

30-06-17 | andreea breazu, onsite staff & volunteer manager | amsterdamIf you are interested in art and photography, eager to help make this year’s Unseen Amsterdam a success, and able to work a minimum of three shifts of four to five hours between September 21-24, we are looking for you!

You will help with a whole range of activities at the Westergasfabriek, from building the exhibition to working as a host. In return you will receive an Unseen Passe Partout and a goodie bag.

Apply by sending an email to volunteer@unseenamsterdam.com

Plaats een bericht

Heb je een aankondiging voor een interessante activiteit of wil je een oproep doen? Dat kan op het CREA Prikbord. Op de 2e verdieping van het CREA gebouw vind je ook een ‘echt’ prikbord voor posters en mededelingen.

Vul onderstaand formulier in om een bericht op het digitale prikbord te zetten.

Let op:
• Velden met een * zijn verplicht! De maximale lengte van een bericht is ca. 80 woorden (500 tekens).

• CREA verwijdert direct alle mededelingen van commerciële, seksuele of racistische aard.

• Na drie maanden wordt een mededeling automatisch verwijderd.

• Het prikbord is niet bedoeld voor het aanbieden van lessen, het zoeken van een kamer of het verkopen van huisraad. Daar zijn andere plekken voor.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.