CREA Prikbord

Vrijwilligers gezocht!

23-04-18 | lies | terschellingFestival Oerol op Terschelling zoekt helden!! Elk jaar zijn er vrijwilligers nodig voor onder meer afbouw, kaartcontrole, kaartverkoop, bar, catering en allerlei hand- en spandiensten. Zonder deze helden geen Oerol! In ruil voor je vrijwilliger
Het festival vindt plaats van vrijdag 15 juni t/m zondag 24 juni. Meld je nu aan op https://oerol.nl/over-oerol/vrijwilligers/Blogger gezocht (vrijwilliger)

23-04-18 | jelle guijt | amsterdamSpreekt het je aan om in een educatieve omgeving mensen te informeren en zo verschillende suistainable development projecten internationaal onder de aandacht te brengen? Lijkt het je leuk jouw kennis te vergroten over West Afrika, bibliotheken, heritage, community projects en internationale samenwerking? Kom op maandag tussen 14:00 uur en 18:00 uur naar ons spreekuur in het Crea café of maak een afspraak per mail: j.guijt@vca.nu of bel 06-34030720.met spoed actrice gezocht

20-04-18 | toneelgroep los zand | amsterdamMet spoed vervangende actrice 20-40 jaar gezocht voor rol in toneelstuk SLANGENKUIL.
Met deze zwarte komedie willen we laten zien wat pesten op het werk kan aanrichten.
Repetities vanaf 1 mei op dinsdagavond en af en toe een woensdagavond. Voorstellingen 26 t/m 30 september.
Locatie: Amsterdam.
Rol: slachtoffer.

Wie durft...? ūüėČDansstudio Stichting de Lichting

19-04-18 | stichting de lichting | amsterdamDe studio is te gebruiken als dans-, bewegings-, mime-, yoga- of theaterstudio, voor docenten en podiumkunstenaars met beperkte financi√ęle middelen.
De dansstudio (55 m2, met zwevende vloer en spiegelwand) is gelegen aan de Brouwersgracht, Amsterdam Centrum, in het pand De Inktfabriek, en is tegen een redelijk tarief te gebruiken voor les, training of repetitie.
Dansstudio Stichting de Lichting is nog vrij op diverse dagen en tijdstippen.
Voor meer informatie: www.stichtingdelichting.nlPublieksbegeleider Over Het IJ Festival

16-04-18 | jelle guijtAls publieksbegeleider ben je gastheer of -vrouw bij een voorstelling en aanspreekpunt van het festival. Jij zorgt ervoor dat de bezoekers niets te kort komen. Je controleert de kaarten en zorgt voor een goede publieksstroom. Ook zul je de gezelschappen soms helpen in het voorbereiden van de voorstelling of tijdens de voorstelling. Kom op maandag tussen 14:00 uur en 18:00 uur naar ons spreekuur in het Crea café of maak een afspraak per mail: j.guijt@vca.nu of bel 06-34030720.Studenten voor misdaadserie Schaduw RTL

16-04-18 | fransie | amsterdamVoor de nieuwe misdaadserie Schaduw van RTL draaien we op zondag 29 april in Amsterdam. En daarvoor zoeken wij figuratie die de medestudenten van onze hoofdrolspeelster zouden willen spelen. De scene speelt zich af in de jaren 90, dus je krijgt een metamorfose!
De opnames zijn overdag, het zal van de ochtend tot einde middag zijn.
35 Euro vergoeding + catering.
Aanmelden? Mail 2 selfies + naam, leeftijd, telefoonnummer confectie+schoenmaat naar info@figuratie.nu.
Hopelijk tot snel!Hiring a Student Musician and Photographer

16-04-18 | steven hu | amsterdamInterested in Hiring a Guitarist and Photographer

As part of a Wedding proposal this week (4/20), I am looking to hire student musician and a photographer to help me capture the moment.

Date: Friday, April 20th, 2018

Duration: ~15 ‚Äď 30 minutes (for one song, and photos to capture before, during, and after the proposal)

Location: Keukenhof Gardens

Compensation: Market Rate (will also pay for your Keukenhof entrance tickets)

Contact Information: stevenhuu@gmail.comDansstudio Stichting de Lichting

11-04-18 | stichting de lichting | amsterdamDe studio is te gebruiken als dans-, bewegings-, mime-, yoga- of theaterstudio, voor docenten en podiumkunstenaars met beperkte financi√ęle middelen.
De dansstudio (55 m2, met zwevende vloer en spiegelwand) is gelegen aan de Brouwersgracht, Amsterdam Centrum, in het pand De Inktfabriek, en is tegen een redelijk tarief te gebruiken voor les, training of repetitie.
Dansstudio Stichting de Lichting is nog vrij op diverse dagen en tijdstippen.
Voor meer informatie: www.stichtingdelichting.nlApply for Board Member for Amsterdam Student Inves

09-04-18 | niklas hildebrandt | amstelveenAre you ready to run Amsterdam's first student-run venture capital fund?

If you're talented, eager to learn, and sport an entrepreneurial mindset, this might be your year!

Amsterdam Student Investment Fund is currently looking for four ambitious new board members to be in charge of our 1 million euro fund.

Check out: asif.venturesGezocht Jongerentalkshowhost en organisator

05-04-18 | jelle guijt | amsterdamAls host bedenk je samen met andere leden van het team onderwerpen voor in de talkshow. Je verdiept je in de materie en zoekt er leuke en interessante gasten bij die in het programma kunnen optreden. Kom op maandag tussen 14:00 uur en 18:00 uur naar ons spreekuur in het Crea café of maak een afspraak per mail: j.guijt@vca.nu of bel 06-34030720.

Plaats een bericht

Heb je een aankondiging voor een interessante activiteit of wil je een oproep doen? Dat kan op het CREA Prikbord. Op de 2e verdieping van het CREA gebouw vind je ook een ‘echt’ prikbord voor posters en mededelingen.

Vul onderstaand formulier in om een bericht op het digitale prikbord te zetten.

Let op:
• Velden met een * zijn verplicht! De maximale lengte van een bericht is ca. 80 woorden (500 tekens).

• CREA verwijdert direct alle mededelingen van commerciële, seksuele of racistische aard.

• Na drie maanden wordt een mededeling automatisch verwijderd.

• Het prikbord is niet bedoeld voor het aanbieden van lessen, het zoeken van een kamer of het verkopen van huisraad. Daar zijn andere plekken voor.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.