Vacaturesprintversie

CREA is naast een cultureel studentencentrum ook een enerverende werkplek waar je mee kunt werken aan een prachtig cultureel aanbod voor en door studenten.

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures bij CREA, maar onze studentenorganisaties kunnen wel nog wat extra hulp gebruiken:

IDD zoekt uitblinkers!

Heb jij muzikaal talent, ben jij geboren voor het podium of ben je naarstig op zoek naar een expositieruimte? Meld je dan aan voor In De Diamantfabriek en bemachtig een podiumplek in de line-up naast Mozes and the Firstborn, Echo Movis en Gerson Main!

In De Diamantfabriek vindt plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017 in CREA, het culturele hart van studerend Amsterdam. In De Diamantfabriek in een kweekvijver voor cultureel talent. Iedere deelnemer wordt gepromoot en geslepen van een ruwe diamant tot schitterende briljant.

Let op! Er moet tenminste één lid van je band, club of collectief student zijn. Als je jezelf aanmeldt voor de categorie ‘muziek' verwachten we je 19 februari op de artiestendag in CREA. Het is dus belangrijk om die dag vrij te houden.

Deelnemers kunnen zich aanmelden tot en met zondag 29 januari. Half februari maakt de organisatie de deelnemers bekend.

Meer informatie en aanmelden:
http://www.indediamantfabriek.nl/2017/aanmelden

plankgasten: vacature design/fotografie

Plankgasten is het maandelijks open podium op zaterdag in de muziekzaal in Crea. De avond start om 21:00 uur met vijf jonge performings artists, om 22:15 uur spelen er twee bands en de avond sluit af met een altijd drukke en gezellige jamsessie waar iedereen voor uitgenodigd is. Met een tevreden gevoel sluiten we iets na middernacht de zaal.

Plankfest
De laatste editie van Plankgasten in mei is sinds vorig jaar omgetoverd tot een heus festival genaamd Plankfest, waar we de beste artiesten van het afgelopen jaar uitnodigen om te komen optreden. Dit is een nieuw concept met veel speelruimte, maar de bezoekers stromen al aardig binnen en er is budget voor leuke aankleding en activiteiten.

Wat is en waarom Plankgasten?
Plankgasten is van een simpel open podium van Crea ontwikkeld tot een open podium met een groeiende naam, een groter wordend aantal aanmeldingen en veel potentie voor promotie, bezoekers en grotere bekendheid. Dat betekent dat de basis er ligt, maar er nog veel speelruimte is om te experimenteren, uit te proberen, zelf groei te initiëren en nieuwe skills te ontdekken en te ontwikkelen. Je werkt voornamelijk in een team van ambitieuze studenten die graag iets nieuws willen leren. Het is praktische werkervaring waarin je onderdeel bent van een eigen programma, maar wel in samenspraak met Crea en Crea Cafe. Dus uitdaging en ontwikkeling, zelfstandigheid en ervaring, gezelligheid en supertoffe avonden zijn Plankgasten in een notendop.

Wat vragen we van je en wat kunnen we je bieden?
Je woont in Amsterdam (geen harde eis) en vind het leuk nieuw talent een podium te bieden, tijd te stoppen in en onderdeel te worden van de organisatie en houdt van gezeliigheid en weet van aanpakken. Het kost ongeveer een paar uur per week en je bent er lekker bij wanneer Plankgasten plaatsvindt.
Je krijgt van ons naast een bak ervaring en gezelligheid, nog iets extra's: je mag gratis cursussen doen bij Crea! Yoga, schilderen, dansen, Photoshop, muziek, wat je maar wilt en elk semester een nieuwe cursus. Lekker losgaan in het aanbod van Crea dus! Daarnaast krijg je op de avond zelf altijd gratis drinken en eten.

Design (& fotografie)
Wat houdt het in?
• Ontwikkelen van posters, stickers, flyers en line-up ontwerp
• Ontwikkelen van logo en/of huisstijl
• Website design (wordpress)
• Ontwikkelen van promoplaatjes voor social media en promotie
• Mogelijk de fotografie op de avond zelf
Wat is handig om te kunnen of te leren?
• Het hebben van gevoel voor beeld en kleur
• Design programma's op je computer (heb je die niet dan regelen we dat!)
• Het willen leren of kunnen van bijvoorbeeld Photoshop, Lightroom, Indesign, Wordpress of andere gerelateerde computerprogramma's
• Het hebben of willen ontwikkelen van een open en proactieve houding
• Gevoel voor beeld, inrichting en aankleding
• Overzicht kunnen houden in taken en de avond zelf

Mail naar maaike_marijke@hotmail.com
Heb je nieuwe ideeen wat je voor Plankgasten kunt doen of weet je het niet zo goed maar wil je wel graag mee doen? Meld je lekker aan en we gaan even koffie drinken!
Check www.facebook.com/plankgasten
[18-01-17] deelnemerscampagine_banner_algemeen.jpg