Vacaturesprintversie

CREA is naast een cultureel studentencentrum ook een enerverende werkplek waar je mee kunt werken aan een prachtig cultureel aanbod voor en door studenten.

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures bij CREA, maar onze studentenorganisaties kunnen wel nog wat extra hulp gebruiken:

IDD zoekt creatieve commissieleden!

Het creatieve brein achter In De Diamantfabriek breidt uit. Heb jij altijd al ambitie gehad om je eigen culturele festival te organiseren, of in ieder geval een steentje bij te dragen? Lees dan verder. In De Diamantfabriek wordt op het moment gedreven door een vijfkoppig bestuur, en wordt uiteindelijk opgebouwd met vijf verschillende commissies; promotiecommissie, financiëncommissie, PR-commissie en festivalcommissie, opgesplitst in de programmering en randprogrammering.

Promotiecommissie

De commissie promotie is verantwoordelijk voor alle communicatie rondom het festival. Taken van deze commissie zijn het laten ontwerpen, distribueren van promotiemateriaal en platgezegd ‘zorgen dat we vol raken'. In De Diamantfabriek is recentelijk een interessante transformatie ondergaan: het Amsterdams Studenten Festival werd In De Diamantfabriek. Het festival met naam en faam in Amsterdam transformeerde tot iets totaal nieuws. Een grote en succesvolle stap die nu in het tweede jaar veel extra aandacht vereist. Tijdens de tweede editie van In De Diamantfabriek is het van groot belang om veel aandacht - naast de standaard werkzaamheden - te besteden aan de wederopbouw van naamsbekendheid, herkenbaarheid en imago. Een super interessante en uitdagende klus. En laten wij daar nou net versterking voor zoeken.
Ben jij 24/7 online, schud jij teksten uit je hand en vind je het een uitdagende klus om te zorgen dat In De Diamantfabriek op alle kanalen overal hetzelfde uitstraalt? Vind je het daarnaast leuk om de nieuwsbrief bij te houden en nauw samen te werken andere enthousiaste studenten? En ben je pragmatisch, cultureel onderlegd, accuraat en houd je van biertjes drinken? Dan ben jij wellicht geschikt als commissielid promotie. Stuur je motivatie en CV naar info@indediamantfabriek.nl

Financiëncommissie
De financiëncommissie wordt aangestuurd door de penningmeester. In deze commissie wordt de begroting bewaakt, worden sponsoren benaderd en wordt er constant gekeken naar interessante samenwerkingen. Er wordt voornamelijk gewerkt op business to business niveau. Kortom, alle belangrijke relaties van In De Diamantfabriek ontstaan in deze commissie en worden hier onderhouden. Erg belangrijk dus.
Wil jij onderdeel zijn van het kloppende financiële hart van In De Diamantfabriek? Vind je het leuk om samen met de penningmeester te kijken naar het financiele overzicht en uitbreidingsmogelijkheden? Laat je niet afschrikken door de financiële kant van deze functie. De verdeling met de penningmeester qua takenpakket gaat in overleg. De sales kant van deze functie, het werven van sponsoren, zouden zomaar taken kunnen zijn die je als commissielid kunt oppakken. Interesse? Mail dan naar info@indediamantfabriek.nl

PR-commissie
Samen met voorzitter is deze commissie verantwoordelijk voor de PR van In De Diamantfabriek. Alle ‘publieke relaties' worden hier onderhouden tussen het festival en alle publieksgroepen. Als commissielid PR ben je verantwoordelijk voor het schrijven van persberichten, het contact met de pers en andere externe relaties.
Voor deze commissie zoeken wij iemand met ambitie en ervaring voor de functie PR. Je bent enthousiast, creatief en bereid om met je goed gebekte assertiviteit op andere partijen af te stappen. Je trekt In De Diamantfabriek samen met de voorzitter naar een hoger bekender level en wilt strijden voor het hoogst haalbare. Is dit wat voor jou? Mail dan naar info@indediamantfabriek.nl

plankgasten: vacature design/fotografie

Plankgasten is het maandelijks open podium op zaterdag in de muziekzaal in Crea. De avond start om 21:00 uur met vijf jonge performings artists, om 22:15 uur spelen er twee bands en de avond sluit af met een altijd drukke en gezellige jamsessie waar iedereen voor uitgenodigd is. Met een tevreden gevoel sluiten we iets na middernacht de zaal.

Plankfest
De laatste editie van Plankgasten in mei is sinds vorig jaar omgetoverd tot een heus festival genaamd Plankfest, waar we de beste artiesten van het afgelopen jaar uitnodigen om te komen optreden. Dit is een nieuw concept met veel speelruimte, maar de bezoekers stromen al aardig binnen en er is budget voor leuke aankleding en activiteiten.

Wat is en waarom Plankgasten?
Plankgasten is van een simpel open podium van Crea ontwikkeld tot een open podium met een groeiende naam, een groter wordend aantal aanmeldingen en veel potentie voor promotie, bezoekers en grotere bekendheid. Dat betekent dat de basis er ligt, maar er nog veel speelruimte is om te experimenteren, uit te proberen, zelf groei te initiëren en nieuwe skills te ontdekken en te ontwikkelen. Je werkt voornamelijk in een team van ambitieuze studenten die graag iets nieuws willen leren. Het is praktische werkervaring waarin je onderdeel bent van een eigen programma, maar wel in samenspraak met Crea en Crea Cafe. Dus uitdaging en ontwikkeling, zelfstandigheid en ervaring, gezelligheid en supertoffe avonden zijn Plankgasten in een notendop.

Wat vragen we van je en wat kunnen we je bieden?
Je woont in Amsterdam (geen harde eis) en vind het leuk nieuw talent een podium te bieden, tijd te stoppen in en onderdeel te worden van de organisatie en houdt van gezeliigheid en weet van aanpakken. Het kost ongeveer een paar uur per week en je bent er lekker bij wanneer Plankgasten plaatsvindt.
Je krijgt van ons naast een bak ervaring en gezelligheid, nog iets extra's: je mag gratis cursussen doen bij Crea! Yoga, schilderen, dansen, Photoshop, muziek, wat je maar wilt en elk semester een nieuwe cursus. Lekker losgaan in het aanbod van Crea dus! Daarnaast krijg je op de avond zelf altijd gratis drinken en eten.

Design (& fotografie)
Wat houdt het in?
• Ontwikkelen van posters, stickers, flyers en line-up ontwerp
• Ontwikkelen van logo en/of huisstijl
• Website design (wordpress)
• Ontwikkelen van promoplaatjes voor social media en promotie
• Mogelijk de fotografie op de avond zelf
Wat is handig om te kunnen of te leren?
• Het hebben van gevoel voor beeld en kleur
• Design programma's op je computer (heb je die niet dan regelen we dat!)
• Het willen leren of kunnen van bijvoorbeeld Photoshop, Lightroom, Indesign, Wordpress of andere gerelateerde computerprogramma's
• Het hebben of willen ontwikkelen van een open en proactieve houding
• Gevoel voor beeld, inrichting en aankleding
• Overzicht kunnen houden in taken en de avond zelf

Mail naar maaike_marijke@hotmail.com
Heb je nieuwe ideeen wat je voor Plankgasten kunt doen of weet je het niet zo goed maar wil je wel graag mee doen? Meld je lekker aan en we gaan even koffie drinken!
Check www.facebook.com/plankgasten

[14-11-16] commissiecampagne_fbadvert_800x80001.jpg