Privacy Verklaringprintversie


Uw privacy

CREA respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Persoonlijke gegevens van bezoekers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. CREA houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Het onderstaande zet uiteen hoe wij binnen de website(s) van CREA met persoonlijke informatie omgaan.

Klikgedrag

Op de website van CREA worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan CREA haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Adres en telefoongegevens

Telefoongegevens kunnen vrijblijvend worden ingevuld en zullen alleen gebruikt worden om over een reeds afgenomen dienst te communiceren. Bijvoorbeeld als er problemen zijn en CREA deze zo snel mogelijk wil oplossen.

Gebruik van cookies

CREA maakt bij het aanbieden van haar diensten geen gebruik van sessie-cookies.

IP-adressen

IP-adressen worden bewaard om statistieken samen te stellen over het surf-gedrag van bezoekers op onze website. Daarnaast gebruiken wij deze data om problemen te kunnen herkennen en op te lossen. Bij eventueel misbruik houdt CREA zich het recht voor dit bij de betreffende internet provider te melden.

CREA en andere websites

Op de site van CREA treft u een aantal links aan naar andere websites. CREA kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring/privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Wijzigingen

CREA behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Check daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van CREA.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan: planning@crea.uva.nl