Routebeschrijvingprintversie

Bereikbaarheid

Let op: CREA ligt op een autovrij terrein. Door de bouwwerkzaamheden op het Roeterseiland kan CREA voor een nieuwe bezoeker lastig te vinden zijn. Bekijk daarom de routebeschrijving hieronder.

Lopend of fietsend

1. Vanaf de Sarphatistraat: vlakbij de Albert Heijn (Sarphatistraat 141K) vind je een autovrije steeg. Sla deze in, loop om het bouwterrein heen richting de gracht. Aan je linkerhand vind je CREA.
2. Vanaf de Plantage Muidergracht: via twee voetgangersbruggetjes bereik je CREA.
3. Vanaf de Roeterstraat: betreed via de Nieuwe Achtergracht de Roeterseilandcampus, loop/fiets onder het gebouw door dat over de gracht is gebouwd. Aan je rechterhand zie je CREA, via de brug met fietsen kun je de overkant van de gracht bereiken.

Tram en metro

1. Tram 10, halte Korte 's Gravesandestraat. Loop naar de Sarphatistraat, sla linksaf. Vlak voor de Albert Heijn sla je rechtsaf, een autovrije steeg in. Zie verder bij ‘Lopend of fietsend', punt 1
2. Tram 7 en Metro, halte Weesperplein. Loop de Sarphatistraat af in oostelijke richting tot voorbij de Roetersstraat. Sla vlak na de Albert Heijn linksaf, een autovrij straatje in. Zie verder bij ‘Lopend of fietsend, punt 1.

Auto

CREA ligt op een autovrij terrein. De beschikbare parkeerruimte in de buurt van CREA is beperkt, zeker 's avonds. De beste kansen heb je in de omgeving van de Plantage Muidergracht. Vanaf de Plantage Muidergracht is CREA via twee voetgangersbruggetjes goed bereikbaar.
[22-01-12] googlemap_cafe.gif
Bekijk op Google maps

Let op: wegens de bouwwerkzaamheden kun je op een navigatiesysteem het beste ‘Valckenierstraat 65, Amsterdam' ingeven om CREA te bereiken.

Laden en lossen: bel hiervoor op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur naar 020 525 1414.