Vacaturesprintversie

CREA is naast een cultureel studentencentrum ook een enerverende werkplek waar je mee kunt werken aan een prachtig cultureel aanbod voor en door studenten.

Op dit moment zijn er geen open vacatures bij CREA zelf. Plankgasten, een klein team dat open podium avonden bij CREA organiseert, is wel op zoek naar versterking van het team:

Plankgasten heeft een open vacature!

Plankgasten is het maandelijks open podium op zaterdag in de muziekzaal in CREA. De avond start om 21:00 uur met vijf jonge performings artists, om 22:15 uur spelen er twee bands en de avond sluit af met een altijd drukke en gezellige jamsessie waar iedereen voor uitgenodigd is. Met een tevreden gevoel sluiten we iets na middernacht de zaal.

Wat is en waarom Plankgasten?
Plankgasten is van een simpel open podium van CREA ontwikkeld tot een open podium met een groeiende naam, een groter wordend aantal aanmeldingen en veel potentie voor promotie, bezoekers en grotere bekendheid. Dat betekent dat de basis er ligt, maar er nog veel speelruimte is om te experimenteren, uit te proberen, zelf groei te initiëren en nieuwe skills te ontdekken en te ontwikkelen. Je werkt voornamelijk in een team van ambitieuze studenten die graag iets nieuws willen leren. Het is praktische werkervaring waarin je onderdeel bent van een eigen programma, maar wel in samenspraak met CREA en het CREA café. Dus uitdaging en ontwikkeling, zelfstandigheid en ervaring, gezelligheid en supertoffe avonden zijn
Plankgasten in een notendop.

Wat vragen we van je en wat kunnen we je bieden?
Je woont in Amsterdam (geen harde eis) en vind het leuk nieuw talent een podium te bieden, tijd te stoppen in en onderdeel te worden van de organisatie en houdt van gezeliigheid en weet van aanpakken. Het kost ongeveer een paar uur per week en je bent er lekker bij wanneer Plankgasten plaatsvindt.
Je krijgt van ons naast een bak ervaring en gezelligheid, nog iets extra's: je mag een gratis cursusdoen bij CREA! Schilderen, dansen, Photoshop, muziek, wat je maar wilt en elk semester een nieuwe cursus. Lekker losgaan in het aanbod van CREA dus! Daarnaast krijg je op de avond zelf altijd gratis drinken en eten.

Heb je interesse? Mail naar plankgasten@gmail.com of neem contact op via www.facebook.com/plankgasten