Theaterprintversie

Theatertijd!

Of je nu geïnteresseerd bent in filmacteren, kleinkunst, musical I of II of mime: CREA heeft een heel compleet theateraanbod. Leg een goede basis met theater I, II en III of schrijf je in voor het Theaterweekend Toneelgroep Amsterdam.

Theaterproducties

Kun je geen genoeg krijgen van spelen? Doe dan auditie voor theaterproductie (hele jaar) of theaterproductie (voorjaar). Of ga zelf op de stoel van de regisseur zitten bij regie.

Nieuwe theatercursussen!

Mix body en mind bij de nieuwe cursus staging science of leer een goed verhaal vertellen bij storytelling!

Theatersport

Denk je bij theater aan vaste scenario's en dialogen uit je hoofd leren? Think again! Schrijf je in voor theatersport I, II of III of ga debatteren.

Ga de diepte in

Vuur, water, lucht en aarde zijn de elementen waaruit de spel- en regiemethode van Helmert Woudenberg is opgebouwd. Leer de basis van deze methode of doe een weekendworkshop.

Made in ©REA presentaties

De gevorderden cursussen worden afgesloten met een optreden in het CREA Theater tijdens het Made in ©REA weekend van 1 t/m 3 juni 2018.

STA! en Placebo

CREA biedt ook onderdak aan Studententoneelvereniging Amsterdam (STA!) en improvisatievereniging Placebo. Bekijk hun voorstellingen of sluit je aan!