Fotografieprintversie

Ontwikkel jezelf

Hoe maak je een foto die 'werkt'? Leg een goede basis met fotografie I en II, ontwikkel jezelf in kunstfoto's bij beter in beeld of leer portretfoto's maken.

Stap in op jouw niveau

Voor niveau I heb je geen specifieke voorkennis nodig. Je hebt een spiegelreflexcamera of een compactcamera waarbij je diafragma en sluitertijd kunt instellen.
Voor niveau II kun je de elementaire fototechniek toepassen. Ook ben je bekend met de beginselen van beeldbewerking. Je hebt een spiegelreflexcamera of een compactcamera die volledig met de hand instelbaar is. Je maakt ook buiten de lessen tijd om te fotograferen.

Doka

Terug van weggeweest: leer zwart-witfilms ontwikkelen, contactafdrukken maken, foto's vergroten en afdrukken in de doka.

Fotobewerking

Bij alle cursussen Fotografie werken we (op bescheiden wijze) met fotobewerkingsprogramma's. Wil je je vooral hierop richten? Kijk dan eens bij de cursus Photoshop.

Expositie

De expositie van de afdelingen Beeldend en Fotografie vindt plaats op zondag 28 januari 2018 van 14.00-16.00 uur.

Fotowedstrijd

Elk semester is er een fotowedstrijd voor alle fotografiecursisten.

De foto's zijn te zien tijdens de exposite in het weekend van 26 t/m 28 januari 2018. Een vakjury kiest de winnende foto. Het publiek kan kiezen voor de publiekswinnaar. De winnaar wordt bekend gemaakt om 15.45 uur.