Tekenenprintversie

The main language in this course is Dutch. Non-Dutch speakers are also welcome, but make sure you meet the course requirements (‘ingangniveau'). When in doubt please contact the CREA secretariaat (planning@crea.uva.nl / 020-5251414 option 2).

Deze cursus is gericht op het leren weergeven van wat we zien. Elementen die aan bod komen zijn: compositie, maat, ritme, licht en donker, toonwaarde en plasticiteit.

Wat doe je?
Je maakt studies naar de natuur, portret, stilleven, model, of krijgt een opdracht om vanuit een bepaalde techniek of een bepaald materiaal te werken.

Er wordt voornamelijk met zwart/wit materialen gewerkt ? houtskool, krijt, potlood, pen en inkt ? maar kleur is zeker niet verboden. De opdrachten zijn groepsgewijs, maar de begeleiding is zoveel mogelijk individueel.

Ingangsniveau
Iedereen is welkom.

Bijzonderheden
Basismaterialen zijn bij de cursusprijs inbegrepen. Er wordt op de eerste cursusbijeenkomst een bijdrage voor de modellen gevraagd. Je wordt hier per e-mail over geïnformeerd.

Expositie
Elk semester organiseert CREA een afsluitende expositie voor de afdelingen beeldend en fotografie. De voorjaarsexpositie vindt plaats op zondag 3 juni 2018 van 14.00-16.00 uur.

Inloopatelier Modeltekenen
Wil je meer? Elke zaterdagochtend is er van 10.30-13.00 uur inloopatelier modeltekenen met (naakt)model onder begeleiding van CREA-docenten Beeldend.
toon alleen beschikbare cursussen

voorjaar 2018

sorry, deze cursus is vol
start duur tijd
05-02-2018 15 weken ma 17:30-20:00
docent prijs* cursusnummer
Charlotte Arends 144/216/288 617105
* Prijs voor: voltijd studenten/werknemers en afgestudeerden UvA of HvA/overigen.
» meer informatie

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder