Schilderen met olieverfprintversie

The main language in this course is Dutch. Non-Dutch speakers are also welcome, but make sure you meet the course requirements (‘ingangniveau'). When in doubt please contact the CREA secretariaat (planning@crea.uva.nl / 020-5251414 option 2).

In deze cursus leer je de mogelijkheden en onmogelijkheden van schilderen met olieverf kennen. Er wordt veel aandacht besteed aan de techniek en het materiaal van deze manier van schilderen.

Wat doe je?
We schilderen naar de natuur, stilleven, portret, model, afgewisseld met thematische opdrachten en uit het hoofd schilderen. Omdat het werken met olieverf een trage techniek is wordt er vaak langer dan één les aan een schilderij gewerkt.

Ingangsniveau
Iedereen is welkom.

Bijzonderheden
Schildersdoek moet door de cursist zelf worden aangeschaft; al het overige materiaal is bij de cursusprijs inbegrepen. Er wordt op de eerste cursusbijeenkomst een bijdrage voor de modellen gevraagd. Je wordt hier per e-mail over geïnformeerd.

Expositie
Elk semester organiseert CREA een afsluitende expositie voor de afdelingen beeldend en fotografie. De voorjaarsexpositie vindt plaats op zondag 3 juni 2018 van 14.00-16.00 uur.

Inloopatelier Modeltekenen
Wil je meer? Elke zaterdagochtend is er van 10.30-13.00 uur inloopatelier modeltekenen met (naakt)model onder begeleiding van CREA-docenten Beeldend.
toon alleen beschikbare cursussen

voorjaar 2018

sorry, deze cursus is vol
start duur tijd
09-02-2018 15 weken vr 18:00-21:00
docent prijs* cursusnummer
Charlotte Arends 164/246/328 617120
* Prijs voor: voltijd studenten/werknemers en afgestudeerden UvA of HvA/overigen.
» meer informatie

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder