Modeltekenen en schilderenprintversie

The main language in this course is Dutch. Non-Dutch speakers are also welcome, but make sure you meet the course requirements (‘ingangniveau'). When in doubt please contact the CREA secretariaat (planning@crea.uva.nl / 020-5251414 option 2).

Het model is een goede basis om je inzicht in vorm te vergroten, je observatievermogen te ontwikkelen en je de vrijheid te verschaffen om te experimenteren met allerlei materialen.

Wat doe je?
Je werkt aan de techniek van het goed weergeven van de verhoudingen. Intussen ben je bezig met allerlei aspecten van tekenen en schilderen: je oefent met lijnvoering in potlood en houtskool, licht en schaduw in zwart-wit, kleurkrijt en verf, zoals gouache en acryl en allerlei mengvormen daartussen. In het grootste deel van de lessen is een model aanwezig.

Ingangsniveau
Iedereen is welkom.

Bijzonderheden
Basismaterialen zijn bij de cursusprijs inbegrepen. Er wordt op de eerste cursusbijeenkomst een bijdrage voor de modellen gevraagd. Je wordt hier per e-mail over geïnformeerd.

Expositie
Elk semester organiseert CREA een afsluitende expositie voor de afdelingen beeldend en fotografie. De voorjaarsexpositie vindt plaats op zondag 3 juni 2018 van 14.00-16.00 uur.

Inloopatelier Modeltekenen
Wil je meer? Elke zaterdagochtend is er van 10.30-13.00 uur inloopatelier modeltekenen met (naakt)model onder begeleiding van CREA-docenten Beeldend.
toon alleen beschikbare cursussen

voorjaar 2018

sorry, deze cursus is vol
start duur tijd
09-02-2018 15 weken vr 15:00-17:30
docent prijs* cursusnummer
Marjan Verkerk 144/216/288 617119
* Prijs voor: voltijd studenten/werknemers en afgestudeerden UvA of HvA/overigen.
» meer informatie

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder