Tekenenprintversie

Deze cursus is gericht op het leren weergeven van wat we zien. Elementen die aan bod komen zijn: compositie, maat, ritme, licht en donker, toonwaarde en plasticiteit.Wat doe je?

Je maakt studies naar de natuur, portret, stilleven, model, of krijgt een opdracht om vanuit een bepaalde techniek of een bepaald materiaal te werken.Er wordt voornamelijk met zwart/wit materialen gewerkt – houtskool, krijt, potlood, pen en inkt – maar kleur is zeker niet verboden. De opdrachten zijn groepsgewijs, maar de begeleiding is zoveel mogelijk individueel.Ingangsniveau

Iedereen is welkom.Expositie

De expositie van de voorjaarscursussen Beeldend en Fotografie vindt plaats op zondag 5 juni 2016.Bijzonderheden

Basismaterialen zijn bij de cursusprijs inbegrepen. Er wordt wel een bijdrage voor de modellen gevraagd. Deze  bijdrage moet op de eerste cursusbijeenkomst worden betaald.Inloopatelier Modeltekenen

Elke zaterdagochtend is er van 10.30 – 13.00 uur inloopatelier met (naakt)model onder begeleiding van CREA-docenten Beeldend. Alle materialen zijn inbegrepen.Je kunt gewoon langskomen en een dagkaart kopen aan de balie.

Kosten: € 10,- (studenten), € 12,50 (afgestudeerden en medewerkers UvA and HvA), € 17,50 (overigen).Vervolg

Als je na deze cursus de smaak te pakken hebt kun je bij CREA vele andere cursussen Beeldend volgen, zoals Schilderen, Het Portret, Etsen-druktechnieken, Keramisch boetseren of Beeldhouwen.
toon alleen beschikbare cursussen

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder