Schilderen met Olieverfprintversie

In deze cursus leer je de mogelijkheden en onmogelijkheden van schilderen met olieverf kennen. Er wordt veel aandacht besteed aan de techniek en het materiaal van deze manier van schilderenWat doe je?

We schilderen naar de natuur – stilleven, portret, model – afgewisseld met thematische opdrachten en ‘uit het hoofd’ schilderen. Omdat het werken met olieverf een trage techniek is wordt er vaak langer dan één les aan een schilderij gewerkt.Ingangsniveau

Iedereen is welkom.Expositie

De expositie van de voorjaarscursussen Beeldend en Fotografie vindt plaats op zondag 5 juni 2016.Bijzonderheden

Schildersdoek moet door de cursist zelf worden aangeschaft; al het overige materiaal is bij de cursusprijs inbegrepen. Wel wordt er een extra bijdrage voor de modellen gevraagd. Deze moet op de eerste cursusbijeenkomst worden betaald.Inloopatelier Modeltekenen

Elke zaterdagochtend is er van 10.30 – 13.00 uur inloopatelier met (naakt)model onder begeleiding van CREA-docenten Beeldend. Alle materialen zijn inbegrepen.Je kunt gewoon langskomen en een dagkaart kopen aan de balie.

Kosten: € 10,- (studenten), € 12,50 (afgestudeerden en medewerkers UvA and HvA), € 17,50 (overigen).Vervolg

Voor wie na deze cursus méér wil biedt CREA vele andere cursussen beeldend, zoals Tekenen, Etsen-druktechnieken, Keramisch boetseren of Beeldhouwen in Steen.
toon alleen beschikbare cursussen

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder