Het Portretprintversie

Zes miljard mensen en allemaal een andere "kop". Wat zijn de overeenkomsten, maar vooral, wat zijn de verschillen?Bij het maken van een goed gelijkend expressief portret staat waarnemen centraal. Hoe komt het dat "een mond niet wil lukken" of  "dat een oog zo moeilijk is"?Wat doe je?

Door een andere manier van kijken krijg je inzicht  in de vormenwereld en het creatief proces. Je werkt 5 keer met model.De andere lessen besteden we aan het verkennen van het portret met een specifieke techniek als uitgangspunt. Dit zijn onder andere druktechnieken zoals linoleumsnede en monoprint. Verder werken we met verf, klei en fotografie.Ingangniveau


Iedereen is welkom.Expositie

De expositie van de voorjaarscursussen Beeldend en Fotografie vindt plaats op zondag 5 januari 2016.Bijzonderheden

Basismaterialen zijn bij de cursusprijs inbegrepen. Er wordt wel een bijdrage voor de modellen gevraagd. Deze  bijdrage moet op de eerste cursusbijeenkomst worden betaald.Inloopatelier Modeltekenen

Elke zaterdagochtend is er van 10.30 – 13.00 uur inloopatelier met (naakt)model onder begeleiding van CREA-docenten Beeldend. Alle materialen zijn inbegrepen.Je kunt gewoon langskomen en een dagkaart kopen aan de balie.

Kosten: €10,00 (studenten), € 12,50 (afgestudeerden en medewerkers UvA en HvA), € 17,50 (overigen).Vervolg

Als je na deze cursus de smaak te pakken hebt kun je bij de vele andere CREA-cursussen beeldend doorgaan met Tekenen, Schilderen, Modelboetseren of Beeldhouwen in Steen.
toon alleen beschikbare cursussen

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder