Theaterproductieprintversie

Wil je op de planken staan in een avondvullende voorstelling? Dan is dit je kans.Vanaf september wordt er wekelijks gerepeteerd aan een fysieke theatervoorstelling die begin april drie keer speelt in het CREA theater.Regisseur Nico Tillie gaat de uitdaging aan om samen met jullie een humoristische, fysieke, soms een beetje absurde, energieke, maar ook kwetsbare voorstelling te maken.Werkwijze:

De voorstelling wordt gemaakt vanuit improvisaties, teksten en maakopdrachten. Daarnaast krijg je les in zowel spel, beweging als fysiek theater.Voorstelling:

Het wordt een humoristische, fysieke en energieke voorstelling over het verlangen dat we allemaal wel eens hebben: controle hebben over je eigen leven. Maar helaas, dat gaat natuurlijk niet altijd zo makkelijk. Des te meer je het probeert, des te lastiger het soms wordt. Uitvoeringsdata:  6 (generale), 7, 8, 9 april voorstellingen.Auditie:

Audities zijn op 9 en 10 september. Auditie vindt alleen plaats op basis van aanmelding via het vragenformulier. Aanmelden is vanaf 9 september niet meer mogelijk.Extra repetities:

In de weken voor de première zijn er twee extra repetities gepland op zondag 6 maart van 11:00 – 17:00 en zaterdag 19 maart van 16:00 – 22:00.
toon alleen beschikbare cursussen

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder