Afro mix IIprintversie

The main language in this course is Dutch. Non-Dutch speakers are also welcome, but make sure you meet the course requirements (‘ingangniveau'). When in doubt please contact the CREA secretariaat (planning@crea.uva.nl / 020-5251414 option 2).

Deze cursus bestaat uit een mix van verschillende dansstijlen. De basis is Afrikaanse dans: grote, aardse, intensieve en opzwepende bewegingen.

Wat doe je?
In deze les gaan we knallen! We werken aan een strakke uitvoering van de choreografie, één worden en verbinding maken met de dans, muziek en emotie en dit ook kunnen uitstralen. Centraal staat energie, kracht en overtuiging. Er wordt nadruk gelegd op het aanvoelen van elkaars energie en dansen als één groep. Je wordt uitgedaagd om het uiterste uit jezelf te halen en jezelf in volle glorie te presenteren.

Naast Afrikaanse dans maak je kennis met verschillende muziekstijlen, zoals Afrobeats, Dubstep, House, Dancehall en Kuduro.

Ingangsniveau
De lessen zijn toegankelijk voor dansers die al een cursus Afromix hebben gevolgd en/of die gemakkelijk een choreografie oppikken.

Bijzonderheden
Kledingadvies: blote voeten en luchtige kleding, want we gaan zweten!

Tijdens de lessen werk je met elkaar toe naar een presentatie tijdens het eindpresentatieweekend. Bekijk hier de presentatie van het vorig seizoen.
toon alleen beschikbare cursussen

voorjaar 2018

sorry, deze cursus is vol
start duur tijd
09-02-2018 15 weken vr 19:00-20:15
docent prijs* cursusnummer
Avalon Brown 68/102/136 417150
* Prijs voor: voltijd studenten/werknemers en afgestudeerden UvA of HvA/overigen.
» meer informatie

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder