Modern IVprintversie

The main language in this course is Dutch. Non-Dutch speakers are also welcome, but make sure you meet the course requirements (‘ingangniveau'). When in doubt please contact the CREA secretariaat (planning@crea.uva.nl / 020-5251414 option 2).

In deze cursus staan de volgende onderwerpen centraal: vloerwerk, ontspanning, dynamiek, sprongkracht, draaien, ruimtegebruik en lichaamstaal.

Wat doe je?
De oefeningen en combinaties worden sneller uitgelegd en we gaan vooral in op de verdere uitdagingen van de bewegingskwaliteiten van je lichaam. Ook worden de sprongen en draaien experimenteler.

Door de verschillende oefeningen in combinaties te verwerken word je behendiger en begin je steeds moeilijkere dingen gemakkelijker onder de knie te krijgen.
Een les voor mensen met danservaring!

Ingangsniveau
Niveau IV is bedoeld voor leerlingen met een goede kennis van beweging en techniek. Na overleg met de docent toegankelijk voor deelnemers die Moderne dans III hebben gedaan of elders een vergelijkbaar niveau.

Bijzonderheden
Kledingadvies: blote voeten of schoenen waarmee je niet uit kunt glijden en makkelijke, losse kleding. Voor het vloerwerk is het aan te raden iets met lange mouwen aan te trekken dat uit kan als je opgewarmd bent.

Vervolg
Als je de smaak te pakken hebt kun je verder gaan in Modern IV of meedoen aan het choreografieproject in het voorjaar.
 
toon alleen beschikbare cursussen

voorjaar 2018

sorry, inschrijven is niet meer mogelijk
start duur tijd
06-02-2018 15 weken di 21:00-22:15
docent prijs* cursusnummer
Bart Sluis 68/102/136 417123
* Prijs voor: voltijd studenten/werknemers en afgestudeerden UvA of HvA/overigen.
» meer informatie

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder