Modern IIIprintversie

The main language in this course is Dutch. Non-Dutch speakers are also welcome, but make sure you meet the course requirements (‘ingangniveau'). When in doubt please contact the CREA secretariaat (planning@crea.uva.nl / 020-5251414 option 2).

De lessen Moderne dans bij CREA zijn gebaseerd op een mengeling van de verschillende stromingen binnen de moderne dans. Er wordt o.a gewerkt met de Limón techniek.

De cursus van Bart
In de lessen van Bart staan de volgende onderwerpen centraal: vloerwerk, ontspanning, dynamiek, sprongkracht, draaien, ruimtegebruik en lichaamstaal. Deze aspecten zijn verwerkt in technische oefeningen en danscombinaties. De les gaat over van vloer naar uitdagende draaioefeningen in het midden tot aan grote fysieke sprongen over het diagonaal met opzwepende tempo's. Ingangsniveau

De cursus van Nathalie
In Nathalie’s lessen gaat het om moven, doen, voelen en ervaren van de dans. Met improvisatie, veel floorwork en pittige high energy oefeningen verleg je grenzen en ben je bezig met je eigen ontwikkeling. Het gaat Nathalie om ieders persoonlijke pad en ontdekking. Haar les wordt bepaald door de groep met wie ze samen werkt en door vragen stellen, samen delen en onderzoeken gaat deze les dieper dan een uurtje vertier!

Ingangsniveau
Deelnemers moeten de cursus Moderne Dans II of een vergelijkbare cursus elders hebben gevolgd.

Bijzonderheden
Kledingadvies: blote voeten of schoenen waarmee je niet uit kunt glijden en makkelijke, losse kleding. Voor het vloerwerk is het aan te raden iets met lange mouwen aan te trekken dat uit kan als je opgewarmd bent.

Vervolg
Als je de smaak te pakken hebt kun je verder gaan in Modern III of IV of meedoen aan het choreografieproject in het voorjaar.
 
toon alleen beschikbare cursussen

voorjaar 2018

sorry, deze cursus is vol
start duur tijd
08-02-2018 15 weken do 20:30-21:45
docent prijs* cursusnummer
Bart Sluis 68/102/136 417140
sorry, deze cursus is vol
start duur tijd
19-02-2018 15 weken ma 20:30-22:00
docent prijs* cursusnummer
Nathalie van den Hombergh 80/120/160 417109
* Prijs voor: voltijd studenten/werknemers en afgestudeerden UvA of HvA/overigen.
» meer informatie

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder