Moderne Dans IVprintversie

In deze cursus staan de volgende onderwerpen centraal: vloerwerk, ontspanning, dynamiek, sprongkracht, draaien, ruimtegebruik en lichaamstaal.Wat doe je?

De oefeningen en combinaties worden sneller uitgelegd en we gaan vooral in op de verdere uitdagingen van de bewegingskwaliteiten van je lichaam. Ook worden de sprongen en draaien experimenteler.Door de verschillende oefeningen in combinaties te verwerken word je behendiger en begin je steeds moeilijkere dingen gemakkelijker onder de knie te krijgen.

Een les voor mensen met danservaring!Ingangsniveau

Niveau IV is bedoeld voor leerlingen met een goede kennis van beweging en techniek.Na overleg met de docent toegankelijk voor deelnemers die Moderne dans III hebben gedaan of elders een vergelijkbaar niveau.Bijzonderheden

Kledingadvies: blote voeten of schoenen waarmee je niet uit kunt glijden en makkelijke, losse kleding, Voor het vloerwerk is het aan te raden iets met lange mouwen aan te trekken dat uit kan als je opgewarmd bent.Vervolg

Als je de smaak te pakken hebt kun je doorgaan bij Modern IV of meedoen met de Choreografieprojecten. Daarnaast biedt CREA talloze andere danscursussen aan waarin je je kunt uitleven, zoals Jazzdance, Klassiek Ballet, Hiphop, Salsa Lady Style of Afromix.
toon alleen beschikbare cursussen

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder