Illustratorprintversie

This course is in Dutch. Check the courses in English here.

Houd je van schetsen en illustreren en wil je dit naar een hoger niveau tillen? Wil je digitaal aan de slag met het programma Adobe Illustrator? Illustrator is hét programma om je creatieve ideeën van tekenpapier te vertalen naar digitale illustraties. Met Illustrator maak je logo?s, huisstijlen, posters en nog veel meer!

Wat doe je?
In deze cursus voor beginners leer je in 6 lessen stap voor stap de werkruimte van het programma Illustrator kennen. Je ontwerpt simpele en complexere illustraties en je leert werken met verschillende vormen en stijlen van illustratie, kleurgebruik en typografie. In een eigen project werk je toe naar een eindproduct.

Ingangsniveau
Deze cursus is voor beginners. Iedereen die kan werken met een Apple computer is welkom. Het is vooral belangrijk dat je affiniteit met illustreren hebt.

Bijzonderheden
Tijdens de lessen werk je met Adobe Illustrator CC op een Mac. Om het meeste uit de cursus te halen is regelmatig oefenen belangrijk. Het is dan ook handig om de software op je computer te downloaden door een licentie aan te schaffen via Surfspot of bij Adobe.
toon alleen beschikbare cursussen

voorjaar 2018

sorry, deze cursus is vol
start duur tijd
09-02-2018 6 weken vr 15:45-18:15
docent prijs* cursusnummer
Janneke Meijer 68/102/136 317113
* Prijs voor: voltijd studenten/werknemers en afgestudeerden UvA of HvA/overigen.
» meer informatie

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder