Grafisch ontwerp: postersprintversie

In deze cursus leer je hoe je een poster maakt die opvalt en blijft hangen bij mensen. Waardoor wordt een affichebeeld direct spannend en helder? Hoe plaats je typografie? En hoe zorg je visueel ervoor dat iemand geraakt wordt? Weten hoe je Photoshop moet gebruiken is één ding, maar om daadwerkelijk je boodschap prikkelend en helder te maken is de volgende stap.

Wat doe je?
Je leert diverse methodes hoe je een poster bedenkt zoals grafisch ontwerpers dat kunnen. Ook leer je hoe je op een verdraaide manier naar de wereld kunt kijken.

Elke les bespreken we het werk van bekende ontwerpers, hun werkwijze en en techniek. Deze cursus is ook geschikt voor mensen die zich aan het oriënteren zijn op een kunstacademie en goed beslagen ten ijs willen komen voor een toelating.

Ingangseis
Een vereiste is dat je zelfstandig kunt Photoshoppen.

Bijzonderheden
Bij CREA werken we met Adobe Photoshop CC (Engelstalig) op een Mac. Er wordt verwacht dat je soms buiten de les een beetje tijd vrijmaakt om aan je project te werken. Het is dan ook van belang om de software op je computer te downloaden door een licentie aan te schaffen via Surfspot of bij Adobe.
toon alleen beschikbare cursussen

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder