Photoshopprintversie

This course is in Dutch. Check the courses in English here.

Tijdens deze cursus leer je werken met het programma Adobe Photoshop. Door uiteenlopende demonstraties en door veel oefenen, bewerk je bestaand beeld en creëer je nieuw beeld. Onder begeleiding van de docent werkt je met je eigen beeldmateriaal aan concrete opdrachten.

Wat doe je?
Je leert de structuur van het programma te doorgronden. Je maakt kennis met retoucheren, schilderen, knippen, plakken, klonen, selecteren, uitsnijden en het werken met lagen, tekst en maskers.

Ondanks dat je uiteenlopende technieken praktisch leert toe te passen, blijft het gebruik van Photoshop het middel en niet het doel. Onderdeel van de cursus is dan ook het verkrijgen van inzicht in wanneer je welke techniek het beste voor welk doel kunt gebruiken.

Ingangsniveau
Iedereen die kan werken met een Apple computer is welkom. Dit is een cursus voor beginners. Werk je al langer met Photoshop, dan ben je ook welkom. De cursus richt zich echter wel op diverse mogelijkheden van het programma en niet op specialistische behoeftes.

Bijzonderheden
Bij CREA werken we met Adobe Photoshop CC (Engelstalig) op een Mac. Om het meeste uit de cursus te halen is regelmatig oefenen zeer belangrijk. Het is dan ook van belang om de software op je computer te downloaden door een licentie aan te schaffen via Surfspot of bij Adobe.
toon alleen beschikbare cursussen

voorjaar 2018

sorry, deze cursus is vol
start duur tijd
07-02-2018 10 weken wo 14:30-17:00
docent prijs* cursusnummer
Sacha Lannoye 112/168/224 317104
sorry, inschrijven is niet meer mogelijk
start duur tijd
25-04-2018 10 weken wo 14:30-17:00
docent prijs* cursusnummer
Sacha Lannoye 112/168/224 317107
* Prijs voor: voltijd studenten/werknemers en afgestudeerden UvA of HvA/overigen.
» meer informatie

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder