InDesignprintversie

Tijdens deze cursus ga je werken met het programma Adobe InDesign CC. InDesign is hèt programma om teksten en beelden samen te brengen in een mooie opmaak. Onder begeleiding van de docent werk je in zes lessen de basis gereedschappen en basis functies van het programma door.

Wat doe je?
Je leert wat er allemaal mogelijk is binnen InDesign. Zoals het spelen met kleurvlakken, typografie en het laden van beelden. Je leert deze elementen te bewerken, totdat je een mooi ontwerp hebt. Een ontwerp dat je vervolgens ook correct kan opleveren.

Naast een kennismaking met de technische mogelijkheden van Indesign zullen we ook bespreken hoe je tot een goed ontwerp kunt komen. En wat een ontwerp een goed ontwerp maakt.

Aan het einde kun je zelf een tekst met beelden opmaken en deze drukklaar of geschikt voor een digitale presentatie opleveren. Tussendoor krijg je opdrachten om de technieken en routing binnen het programma te leren.

Ingangsniveau
Iedereen die kan werken met een Apple computer is welkom. Dit is een cursus voor beginners.

Bijzonderheden
Bij CREA werken we met Adobe InDesign CC op een Mac. Om het meeste uit de cursus te halen is regelmatig oefenen zeer belangrijk. Het is dan ook van belang om de software op je computer te downloaden door een licentie aan te schaffen via Surfspot of bij Adobe.
toon alleen beschikbare cursussen

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder