Gallowstreet brassband workshopprintversie

Ben je blazer en wil je weten hoe je met power en overtuiging dikke thema's kunt spelen? Hoe je in de groove kunt spelen, zodat je niet stil kan blijven staan? En hoe je onderdeel kunt zijn van de ritmesectie door middel van krachtige staccato's?

Ben je drummer/percussionist en wil je weten hoe je iedereen in het gareel kan slaan?

Het docententeam van Gallowstreet gaat met je aan de slag! Ben je nog niet bekend met Gallowstreet? Dit vrijzinnige Amsterdamse blazerscollectief blaast onophoudelijk festivals en clubs omver met een eclectische mix van hip-hop, funk, dance en house!

Wat doe je?
Je werkt met stukken van Gallowstreet en hun inspiratiebronnen en je leert hoe je een goede set opbouwt als instrumentale act. Samen werk je toe naar een knallende eindpresentatie, waarna Amsterdam hopelijk een nieuwe brassband rijker is. Elke week krijg je les van een ander bandlid. Het docententeam bestaat uit: Tommie Freke, Jeroen Verberne, Chris Bruining en Dirk Zandvliet.

Ingangsniveau
De workshop is bedoeld voor koper/rietblazers en drummers/percussionisten tot 30 jaar. Afhankelijk van de aanmeldingen bestaat de band uit 3 slagwerkers (1 drummer, 2 percussionisten) en een groep blazers. Voorwaarde is dat je al enige ervaring heb met je instrument en dat je behoorlijk noten kunt lezen. Met de eindpresentatie wordt verwacht dat je je partijen uit het hoofd kunt spelen.

Aanmeldprocedure
Om mee te kunnen doen dien je het vragenformulier in te vullen en te betalen. Geef op het vragenformulier aan welk instrument je bespeelt en wat je ervaring is. Betalen kan door rechts op schrijf je in te klikken.

Speel je liever jazz of pop? Meld je dan aan voor de CREA Jazzbands of Popbands.
toon alleen beschikbare cursussen

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder