Ukelele (groepsles)printversie

The main language in this course is Dutch. Non-Dutch speakers are also welcome, but make sure you meet the course requirements (‘ingangniveau'). When in doubt please contact the CREA secretariaat (planning@crea.uva.nl / 020-5251414 option 2).

Ben je op zoek naar een instrument om zelf liedjes op te kunnen spelen en dat zo in je rugzak past? Misschien is de ukelele dan wel iets voor jou!
 
Wat doe je?
In 8 weken leer je de basis kennen van de ukelele. Je leert verschillende grepen (akkoorden) kennen, die je leert aanslaan met een goede rechterhandtechniek (slagjes). Daarnaast krijg je ondersteunende muziektheorie om te begrijpen wat je doet. Aan het einde van de cursus kun je een aantal bekende liedjes spelen. De ukelele kan ook een praktisch opstapje zijn naar de gitaar, omdat de grepen deels overeenkomen.
 
Ingangsniveau
Deze cursus is voor beginners op het instrument. Een eigen ukelele is een vereiste. Er wordt alleen lesgegeven op de sopraan-, concert- of tenorukelele. Desgewenst kan de docent om advies worden gevraagd over het aanschaffen van een ukelele, vóór de lessen beginnen.

Bijzonderheden
De lessen vinden plaats in een groep van max. 8 cursisten.

Benodigheden
Een ukelele, een map waarin je A4tjes kunt opbergen, en eventueel de GuitarTuna app of een stemapparaatje.
 
toon alleen beschikbare cursussen

voorjaar 2018

sorry, deze cursus is vol
start duur tijd
16-04-2018 8 weken ma 20:15-21:15
docent prijs* cursusnummer
Timon Koomen 44/66/88 217130
* Prijs voor: voltijd studenten/werknemers en afgestudeerden UvA of HvA/overigen.
» meer informatie

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder