Musical Iprintversie

The main language in this course is Dutch. Non-Dutch speakers are also welcome, but make sure you meet the course requirements (‘ingangniveau'). When in doubt please contact the CREA secretariaat (planning@crea.uva.nl / 020-5251414 option 2).

Inschrijven voor deze cursus kan op deze pagina.

In Musical I leer je hoe je een musicalnummer zingt én speelt. Naast zangtechniek wordt er gewerkt aan inleving en hoe je op je eigen manier een gezongen verhaal brengt waarmee je het publiek hoopt te raken.

Gekeken wordt naar hoe je op een podium staat en wat je aan (zang)techniek en spel nodig hebt om als een musicalster te klinken!

Wat doe je?
We werken als groep aan meerstemmige ensemblenummers. Daarnaast kun je aangeven wat jou leuk lijkt om in deze cursus als solist aan te pakken. Al doende komen bekende en minder bekende nummers uit het musicalrepertoire aan bod.
Naast het zingen werken we aan één of meerdere choreografieën en is er ook aandacht voor spel.

Iedere cursist krijgt een persoonlijke benadering waardoor je in de uiteindelijke presentatie iets kunt laten zien én horen waarmee je op het podium kan stralen!

Ingangsniveau
Iedereen is welkom. Omdat er veel gezongen wordt, uiteindelijk ook samen met een pianist, is het belangrijk dat je toon kunt houden.

Lesdata
De lessen zijn niet aansluitend. De lesdata op de maandagavond zijn op 5, 12, 19, 26 maart; 9, 16, 23 april; 14, 28 mei; 4, 11 en 18 juni en een lange lesdag op zondag 10 juni van 11.00-17.00 uur.
De cursus sluit af met een optreden in de Theaterzaal op zondag 24 juni 2018.

Bijzonderheden
Kledingadvies: er gaat zeker gedanst worden, dus draag gemakkelijk zittende kleding.

Vervolg
Voor wie de smaak te pakken heeft is er Musical II.
toon alleen beschikbare cursussen

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder