CREA Koorprintversie

The main language in this course is Dutch. Non-Dutch speakers are also welcome, but make sure you meet the course requirements (‘ingangniveau'). When in doubt please contact the CREA secretariaat (planning@crea.uva.nl / 020-5251414 option 2).

Als je nog niet eerder in een koor hebt gezongen is dit je kans om te ervaren hoe het is om samen te zingen. Speciaal voor mensen die het afgelopen jaar deelgenomen hebben aan de groepszanglessen is dit koor een aantrekkelijke volgende stap. Als je al wel in een koor hebt gezongen is dit koor een feest der herkenning.
 
Wat doe je?
Het koor zingt alles wat leuk en geschikt is: recente pophits, verbouwde jazz standards, Franse chansons, gospel, Nederlandstalige muziek, swingende latin, je zegt het maar. Enige theatrale vormgeving wordt bij optredens niet geschuwd.
Er wordt aandacht besteed aan zangtechniek en samenzang (ademhaling, intonatie, dictie, dynamiek enz.). Na het technische gedeelte wordt er gewerkt aan repertoireopbouw.
 
Ingangsniveau
Iedereen is welkom. Er is geen auditie.

Bijzonderheden
Om te bepalen tot welke stemsoort je hoort, worden de eerste weken stemtestjes afgenomen.
Verder wordt geacht dat je thuis oefent. Huiswerk dus! Je krijgt daarvoor bladmuziek en audiovoorbeelden per mail opgestuurd. Belangrijk is dat je er elke maandagavond bent.

Heb je al meer koorervaring? Dan kun je (na een auditie) terecht bij het Any Blue Koor.

Presentatie
Het koor treedt twee keer per jaar op tijdens het CREA eindpresentatieweekend in de Muziekzaal. Het eerstvolgende optreden is tijdens het eindpresentatieweekend van 1-3 juni 2018.
toon alleen beschikbare cursussen

voorjaar 2018

sorry, inschrijven is niet meer mogelijk
start duur tijd
05-02-2018 15 weken ma 20:00-22:00
docent prijs* cursusnummer
Mirjam van Dam 68/102/136 217101
* Prijs voor: voltijd studenten/werknemers en afgestudeerden UvA of HvA/overigen.
» meer informatie

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder