Any Blue koorprintversie

The main language in this course is Dutch. Non-Dutch speakers are also welcome, but make sure you meet the course requirements (?ingangniveau'). When in doubt please contact the CREA secretariaat (planning@crea.uva.nl / 020-5251414 option 2).

Let op! Any Blue koor is vol per 29 januari.
Any Blue is een koor voor gevorderden. Heb je eerder in een koor gezongen of heb jeĀ  al de nodige zangervaring? Meld je aan! Vooral mannen zijn van harte welkom.

Wat doe je?
We zingen een gevarieerd repertoire van klassiek/jazz/pop. Kortom: vier-, vijf -en wie weet nog-meer-meerstemmig!
Om thuis je partij te kunnen instuderen krijg je bladmuziek en audiovoorbeelden per mail toegestuurd. Houd dus rekening met huiswerk. Belangrijk is dat je er elke week bent.

In de tweede helft van het jaar worden een aantal stukken herhaald. Mogelijk wordt daar een theatrale uitvoering mee gedaan.

Ingangsniveau
Het is niet zo dat je een topzanger moet zijn en foutloos noten moet kunnen lezen om mee te mogen doen. Het is wel nodig dat je toon kunt houden, een beetje gewend bent om bladmuziek te lezen en je partij (ook solo) kunt vasthouden.

Meezingen?
Kom nadat je je hebt ingeschreven op dinsdag 30 januari 2018 om 20.00 uur naar CREA voor de stemtest. Je zingt voor in een groepje.

Voor het voorzingen hoef je niets voor te bereiden. Je krijgt na de stemtest binnen een week bericht of je mee kunt zingen.

Optreden
Het koor treedt twee keer per jaar op tijdens het CREA eindpresentatieweekend in de Muziekzaal. Het eerstvolgende optreden is tijdens het eindpresentatieweekend van 1-3 juni 2018.
toon alleen beschikbare cursussen

voorjaar 2018

sorry, deze cursus is vol
start duur tijd
06-02-2018 15 weken di 20:00-22:00
docent prijs* cursusnummer
Mirjam van Dam 78/117/156 217117
* Prijs voor: voltijd studenten/werknemers en afgestudeerden UvA of HvA/overigen.
» meer informatie

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder