CREA koorprintversie

Als je nog niet eerder in een koor hebt gezongen is dit je kans om te ervaren hoe leuk het is om samen te zingen. Speciaal voor mensen die het afgelopen jaar deelgenomen hebben aan de groepszanglessen is dit koor een aantrekkelijke volgende stap. Als je al wel in een koor hebt gezongen is dit koor een feest der herkenning.

 

Wat doe je?

Het koor zingt alles wat leuk en geschikt is: recente pophits, verbouwde jazz standards, Franse chansons, gospel, Nederlandstalige muziek, swingende latin, je zegt het maar.Enige theatrale vormgeving wordt bij optredens niet geschuwd.

Er wordt aandacht besteed aan zangtechniek en samenzang (ademhaling, intonatie, dictie, dynamiek enz.). Na het technische gedeelte wordt er gewerkt aan repertoireopbouw.

 

Ingangsniveau

Iedereen is welkom. Er is geen auditie.Bijzonderheden

Om te bepalen tot welke stemsoort je hoort, worden de eerste weken stemtestjes afgenomen. Heb je al meer koorervaring? Dan kun je terecht bij het Any Blue Koor.Je wordt geacht thuis te oefenen. Huiswerk dus! Je krijgt daarvoor bladmuziek en audio-voorbeelden per mail opgestuurd. Belangrijk is dat je er elke maandagavond bent!Presentatie

Het koor treedt 2 keer per jaar tijdens het Made in ©REA weekend op in de CREA Muziekzaal. Het eerstvolgende optreden is op zondag 29 januari 2017. Het optreden in het voorjaar vindt plaats in het Made in ©REA weekend van 26 t/m 28 mei 2017.Vervolg

Wie na deze cursus méér wil kan terecht bij het Any Blue Koor, Studentenkoor Amsterdam, Musical, Free your voice of vele andere cursussen.
toon alleen beschikbare cursussen

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder