CREA Koorprintversie

Als je nog niet eerder in een koor hebt gezongen is dit je kans om te ervaren hoe leuk het is om samen te zingen. Speciaal voor mensen die het afgelopen jaar deelgenomen hebben aan de groepszanglessen is dit koor een aantrekkelijke volgende stap. Als je al wel in een koor hebt gezongen is dit koor een feest der herkenning.

 

Wat doe je?

Het koor zingt alles wat leuk en geschikt is: recente pophits, verbouwde jazz standards, Franse chansons, gospel, Nederlandstalige muziek, swingende latin, je zegt het maar.Enige theatrale vormgeving wordt bij optredens niet geschuwd.

Er wordt aandacht besteed aan zangtechniek en samenzang (ademhaling, intonatie, dictie, dynamiek enz.). Na het technische gedeelte wordt er gewerkt aan repertoireopbouw.

 

Ingangsniveau

Iedereen is welkom.Bijzonderheden

Om te bepalen tot welke stemsoort je hoort worden de eerste weken stemtestjes afgenomen. Het koor is een koor voor beginners. Gevorderde zangers kunnen terecht bij het Any Blue koor.Je wordt geacht thuis te oefenen. Huiswerk dus! Je krijgt daarvoor bladmuziek en audio-voorbeelden per mail opgestuurd.

Belangrijk is dat je er elke maandagavond bent!Presentatie

Het koor treedt 2 keer per  jaar tijdens de Made in ©REA week op in de CREA Muziekzaal. Het eerstvolgende optreden is op 29 mei 2016 in CREA.Vervolg

Wie na deze cursus méér wil kan terecht bij Groepsles zang II, Musical of Free your voice of een van de andere koren.
toon alleen beschikbare cursussen

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder