Musicalprintversie

In Musical I leer je hoe je een musicalnummer zingt én speelt. Naast zangtechniek wordt er dus gewerkt aan inleving en hoe die inleving de sleutel is tot het op je eigen manier brengen van een gezongen verhaal waarmee je het publiek hoopt te raken.Gekeken wordt naar hoe je op een podium staat en wat je aan (zang)techniek en spel nodig hebt om als een echte musicalster te klinken!Wat doe je?

We werken als groep aan meerstemmige ensemblenummers. Daarnaast kun je, als je dat wilt, aangeven wat jou leuk lijkt om in deze cursus als solist aan te pakken. Al doende komen bekende en minder bekende nummers uit het musicalrepertoire aan bod.

Naast het zingen werken we aan één of meerdere choreografieën en is er  ook aandacht voor spel.Iedere cursist krijgt een persoonlijke benadering waardoor je in de uiteindelijke presentatie iets kunt laten zien én horen waarmee je op het podium kan stralen!Ingangsniveau

Iedereen is welkom. Omdat er veel gezongen wordt, uiteindelijk ook samen met een pianist, is het belangrijk dat je enigszins toon kunt houden.Bijzonderheden

Kledingadvies: er gaat zeker gedanst worden, dus draag gemakkelijk zittende kleding.Presentatie

De cursus sluit af met een optreden tijdens de Made in ©REA week  in het CREA Theater.Vervolg

Voor wie de smaak te pakken is er Kleinkunst, Zang groepsles en verschillende danscursussen zoals Jazzdance en Moderne dans.

 
toon alleen beschikbare cursussen

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder