Any Blue Koorprintversie

Dit koor is een koor voor gevorderden.

We zingen een gevarieerd repertoire van klassiek/jazz/pop. Kortom, al wat mooi is, vier-, vijf -en wie weet nog-meer-meerstemmig!Om thuis je partij te kunnen instuderen krijg je bladmuziek en audio/voorbeelden toegestuurd per mail.

Het is belangrijk dat je er elke week bent, en houd er rekening mee dat je huiswerk moet doen!In de tweede helft van het jaar worden een aantal stukken herhaald. Wellicht kan er een theatrale uitvoering mee worden gedaan.Ingangsniveau


Het is niet zo dat je een topzanger moet zijn en foutloos noten moet kunnen lezen om mee te mogen doen, maar het is wel nodig dat je toon kunt houden en een beetje gewend bent om bladmuziek te lezen.Meezingen?

Kom nadat je je hebt ingeschreven op dinsdag 26 januari  om 20.15 uur naar CREA voor de stemtest. Je zingt voor in een groepje.Voor het voorzingen hoef je niets voor te bereiden. Je krijgt na de stemtest binnen een week bericht of je mee kunt zingen.Optreden

Het koor treedt met begeleiding van een pianist 2 keer per jaar op tijdens de Made in ©REA week. Het eerstvolgende optreden is op 29 mei 2016 in CREA.
toon alleen beschikbare cursussen

** Voor een cursus die reeds is gestart, mag je je niet als nieuwe deelnemer opgeven.

CREA voorjaarsfolder 2018

Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder