CREA café

Verborgen parel

Het CREA Café ligt als een verborgen parel op het Roeterseiland. Een modern café met een knusse, ‘Berlijnse' huiskamersfeer. Dé plek om tijdens de pauze van je cursus of na je college bij te praten. Of rustig een krantje te lezen aan de leestafel. Tijdens voorstellingen en lezingen fungeert het café als foyer. En in de zomer geniet je aan het water van de Nieuwe Achtergracht met een drankje van de laatste zonnestralen.

Betaalbare kwaliteit

Het CREA Café heeft een uitgebreide lunchkaart met broodjes, tosti's, huisgemaakte soepen en diverse snacks. Met de wisselende specials in vlees, vis en vega heeft het CREA Café altijd wat nieuws in huis. Zin in zoet? We hebben omfietswaardige brownies, lekkere worteltaart, befaamde arretjescake en verschillende candybars.

Écht lekkere koffie, biologische frisdranken en goed bier

Als je van koffie houdt, zit je bij het CREA Café helemaal goed. Wij zijn trots op onze pittige CREA Mix (80% Cubaans). Liever een mild kopje? Dan hebben we speciaal voor jou de Yaoco (100% Portoricaans). Ook voor een breed assortiment thee, wisselende seizoensbieren, Spaanse wijnen en biologische frisdranken (Bionade en Belvoir) ben je bij het CREA Café aan het juiste adres.

Meer info

Wil je je borrel houden in het CREA Café? Andere vragen? Leuk! Neem contact met ons op per mail of telefoon (020 525 1423).

CREA is rookvrij. Er is geen rookruimte.
[03-11-16] crea_cafebinnendsc_6294bewweb2.jpg

[03-11-16] crea_cafeterrasdsc_6286bewweb.jpg

Met wifi

In het CREA Café kun je gebruik maken van wifi.