CREA agendaprintversie

18

zo

15:00

muziek

feel good, bad & ugly: the sunny side of cinema

Twee koren en een filmorkest, onder leiding van Judith Lange en Peter van Os, vertolken memorabele filmmuziek. Monty Python, Die Dreigroschenoper, Time of the Gypsies, The Muppets, O Brother Where Are Thou, James Bond en nog veel meer. De muziek wordt gepresenteerd in een verrassende entourage. Allerlei genres komen voorbij, uit vele tijden en windstreken, waarbij stemmen en instrumenten sprankelend worden gecombineerd. Voor alle leeftijden een feest der herkenning!
Feel Good, Bad & Ugly is voortgekomen uit de lange vriendschap van Judith en Peter. Voor dit project werden de partijen apart ingestudeerd, waarna ze in een weekend op Schiermonnikoog tot een muzikaal geheel werden gesmeed.

tickets
In de online voorverkoop zijn de tickets €12,50 voor volwassenen. Ter plekke aan de kassa is het €15,-. Kinderen tot 16 jaar betalen €5,-.

De Groningse koren Noorderlicht en Kleinoot staan voor verrassende koorprojecten, met een breed repertoire, rond thema's, of in bijzondere samenwerking. Zo was er een tour met Freek de Jonge, met aandacht voor de gevolgen van de gaswinning in Groningen.

Shot in the dark is een vijftienkoppig Amsterdams filmorkest, dat muziek presenteert uit films van de afgelopen eeuw. Bekende nummers, maar ook eigenzinnige parels. Bezetting: een kleine bigband, uitgebreid met fluiten, klarinetten, accordeon en cello.


Locatie: CREA muziekzaal
Toegang: gratis
Reserveren: https://www.ticketkantoor.nl/events/noorderlicht

maart 2018

[09-02-18] 1803_shotinthedarkweb.jpg