CREA agendaprintversie

19

ma

20:00

20

di

20:00

21

wo

20:00

theater

het leven is kut - STA!

Een actuele, confronterende montagevoorstelling met een flinke dosis humor. KUT! Ik liep net de natte badkamer in met droge sokken, waarna een vogel op mijn hoofd poepte, de bus net voor mijn neus wegreed en daarna stond ik ook nog in de verkeerde rij bij de kassa. En terwijl ik aan het worstelen ben met mijn dagelijkse problemen, staat de wereld in brand. Sneller dan ooit komt het nieuws naar ons toe en wij hebben ons er maar toe te verhouden. Hoe doen wij dit? In hoeverre heeft het invloed op onze levens, en hoe kunnen we onze eigen problemen ook nog een plek geven?

Regie: Fiona Elferink Spel: Tyche Grijns, Danielle Heunks, Noortje van Hoorn, Nora Hulscher, Tijmen Kerkhof, Renée van der Klift, Tim de Korte, Marijke Lippe, Mathilde Looman, Michelle Pols, Aren Scholte, Roos Wever
Datum en tijd: 19, 20 en 21 juni, 20.00
Kaarten: €7 (studenten) en €10 (regulier) via www.sta-toneel.nl

Studenten Toneelvereniging Amsterdam is een studentenvereniging voor iedere student die zijn liefde voor toneel en de gezelligheid van een vereniging wil combineren. Onder leiding van zorgvuldig geselecteerde regisseurs spelen ze jaarlijks vele producties in het CREA theater.

Locatie: CREA theater
Toegang: studenten € 7 | overigen € 10
Reserveren: www.sta-toneel.nl

juni 2017

[10-05-17] 1906_staweb.jpg