CREA agendaprintversie

21

za

20:30

theater

Toneelgroep BAM! speelt MEDEA

Medea: sterk, trots en ambitieus. En aan de voet van een mooie toekomst. Niets of niemand zal haar geluk in de weg staan.

Medea: sterk, trots, ambitieus. En hopeloos verliefd. Ze is bereid om alles achter zich te laten en haar droomprins Jason tot het einde van de wereld te volgen. Want niets of niemand zal haar geluk in de weg staan.

Medea: sterk, trots en ambitieus. En zwanger. Dat ze eigenlijk te jong is om moeder te worden doet er niet toe, want Jason houdt van haar. Niets of niemand zal haar geluk in de weg staan.

Medea: sterk, trots en ambitieus. En tienermoeder. Ze slijt haar dagen thuis - als huisvrouw in een stad waar ze niemand kent. Haar vrienden en familie spreekt ze niet meer. Haar zoon heeft een betere band met de oppas dan met haarzelf. Maar Jason houdt van haar, dus niets of niemand zal haar geluk in de weg staan.

Medea: sterk, trots en ambitieus. En op oorlogspad. Ze heeft helemaal niets meer. Ja, ze heeft een kind, maar wat moet ze met een kind, nu Jason van een ander houdt? Daar legt ze zich niet bij neer. Want niets of niemand zal haar geluk in de weg staan.

Locatie: CREA theater
Toegang: studenten € 7,50 | overigen € 12,50
Reserveren: www.tgbam.nl

november 2015

[02-11-15] bampostermedeadef_klein.jpg